Download
voor Windows OS
  Download
voor Mac OS
  Meer Demos

Overview

Met CU3OX kun je een prachtige diapresentatie met coole 3D slice effecten en overgangen tussen foto's maken. Je kunt je afbeeldingen in een onbeperkt aantal stukjes verdelen en deze draaien zoals jij dat wilt! CU3OX maakt gebruik van de Tweener engine, die allerlei tweensoorten voor de omzettingen gebruikt, zoals Cubic, Bounce of Elastisch. Gebruik CU3OX om dia's met inhoud te maken, afbeeldingsgalerijen, roterende afbeeldingen & banners voor je website.

Je hoeft geen professionele kennis te hebben van Flash, HTML, CSS en Javascript. Alle bestanden en HTML-code die je nodig hebt worden gegenereerd in de CU3OX visuele interface voor Windows. Open gewoon afbeeldingen in de CU3OX generator, geef de beschrijvingen en stel de omzettingseigenschappen in voor iedere afbeelding. Publiceer de 3D Flash Galerij naar een lokale schijf of direct op internet via de ingebouwde FTP-client en voeg de HTML-code toe aan je pagina of blog.

Als resultaat krijg je een .swf (flash) bestand en een XML configuratiebestand waarin de paden naar de bestaande afbeeldingen en instellingen staan. Je kunt ook het lettertype, stijl, kleur, etc. opgeven in een extern CSS-bestand waardoor aanpassingen heel makkelijk worden.

Belangrijkste features

 • Pas het aantal onderdelen aan, tween type, z-waarde, afstand, tijdsduur, vertraging en meer. Horizontaal of verticaal.
 • Specificeer de beschrijving voor iedere afbeelding. Gebruik je favoriete lettertype, grootte en kleur! Voeg hyperlinks aan je teksten toe!
 • Afbeeldingen worden real-time geladen – geen laadtijd voor iedere afzonderlijke afbeelding.
 • Onbeperkt aantal afbeeldingen.
 • Echte 3D omzettingen. Links, rechts, omhoog, omlaag.
 

Visuele Interface

 • Windows en Mac versies van Visuele interface.
 • Gebruik foto's direct uit Flickr of fotoBucket in het afbeeldingsprogramma.
 • Ingebouwde FTP client.
 • Tween types voor de omzettingen, zoals Cubic, Bounce of Elastisch...
 • Cross-browser ondersteuning.
 • Maak direct aanpassingen in je XML bestand (voeg afbeeldingen toe, wijzig animaties, beschrijvingen...)

Snelle hulp

Deel 1 - Voeg mappen met afbeeldingen of losse afbeeldingen toe aan het afbeeldingsprogramma

Selecteer uit het Afbeeldingen menu Toevoegen afbeeldingen.... Blader naar de map die je wilt toevoegen en selecteer de afbeeldingen. Of gebruik Voeg afbeeldingen toe uit Map..., Voeg afbeeldingen toe uit Flickr... en Voeg afbeeldingen toe uit fotobucket... opties.

Add Images To Gallery : Free SlideShow Maker

CU3OX Maker zal deze afbeeldingen nu invoegen. Je kunt ook de afbeeldingen (Map) naar het CU3OX 3D Flash Slideshow scherm slepen. De afbeelding wordt gekopieerd naar je Afbeeldingenmap en automatisch toegevoegd aan je website Galerij.

Afbeeldingen die je niet in je diashow wilt kun je makkelijk verwijderen. Selecteer alle afbeeldingen die je wilt verwijderen, en selecteer Verwijder afbeeldingen... uit het Afbeeldingen menu. Je kunt afbeeldingen kiezen door de CTRL-toets vast te houden terwijl je op de afbeeldingen klikt.

Add Images To Gallery : Free SlideShow Maker

Deel 2 - Beschrijving toevoegen

Als je een afbeelding selecteert kun je een hoofdtitel en een paragraaf toevoegen als beschrijving:

Image info : Free SlideShow Maker
 • Hoofdtitel - Als je een afbeelding toevoegt verschijnt de naam automatisch in de hoofdtitel.
 • Paragraaf - Je kunt commentaar of tekst over de afbeelding invoeren in the afbeeldingslider.

Deel 3 - Bewerkingsmogelijkheden

In deze diashowmaker kun je gemakkelijk de afbeelding draaien met de "Linksdraaien" en "Rechtsdraaien" knoppen.

Rotate picture : Free SlideShow Maker

Dubbelklik de afbeelding om deze te openen in je standaard editor. Je kunt de kleur bijstellen, maar ook rode ogen corrigeren en de afbeelding bijsnijden.

Deel 4 - Galerij eigenschappen

Kies uit het Galerij menu Eigenschappen of gebruik de "Eigenschappen" knop op de toolbar Properties button : Free SlideShow Maker.

Op de eerste tab van het Galerij Eigenschappen scherm kun je de naam van je diashow wijzigen en de eigenschappen: Schaduw, Watermerk in- of uitschakelen.

First tab : Free SlideShow Maker

Op de tweede tab van het Galerij Eigenschappenscherm kun je de grootte van de afbeeldingslider instellen. Specificeer het Aantal segmenten, Draairichting en Tijdsduur tussen de rotaties.

Properties window : Free SlideShow Maker

De volgende draairichtingen zijn beschikbaar:

Omhoog effect                       Omlaag effect                            Links effect                        Rechts effect        

Up effect Down effect Left effect Right effect

Klik op de Uitgebreide opties knop om het omzettingseffect aan te geven.

Advanced window : Free SlideShow Maker

Puedes Especificar la Afbeeldingskwaliteit, Omzettingstijd, Tijdsduur, Z-Afstand, Afstand tussen de segmenten, Omzettingstype opgeven.

Op de derde tab van het Galerij Eigenschappen scherm kun je de presentatie van je beschrijving opgeven, het omzettingseffect (OpNeer of Fade), achtergrondkleur en lettertype eigenschappen voor Hoofdtitel, Paragraaf en koppelingen.

Description window : JavaScript SlideShow

Deel 5 - Publiceren van de CU3OX 3D Flash Galerij

Als je klaar bent om je diashow te publiceren, online of op een lokale schijf om te testen, ga dan naar "Galerij/Publiceren". Selecteer de methode: publiceer naar map of publiceer naar FTP server.

Publish to FTP : JavaScript SlideShow
 • publiceer naar map. Om een locatie te selecteren, klik je op de Blader mappen knop en kies je een locatie. Klik dan op OK. Je kunt ook de "Open web page na publiceren" optie gebruiken.
 • publiceer naar FTP server. In het FTP Location Manager scherm kun je een aantal verbindingen selecteren om je diashow naar een FTP server te uploaden.

Je kunt een nieuwe FTP site maken door op "Bewerken" te klikken, rechts van de "Publiceer naar FTP server"drop down lijst. Het FTP Location Manager scherm zal verschijnen. Type nu een zinvolle naam in (dit is niet de actuale hostname) voor je site en vul de FTP details in de velden in. Je moet ook je hostname invullen, b.v. domein. De FTP poort is meestal poort 21 dat is al ingevuld. Als je website een andere poort gebruikt moet je die hier invullen.

Type je gebruikersnaam en wachtwoord in voor de verbinding. Zonder deze informatie kan CU3OX 3D Flash Slideshow geen verbinding maken met je site en de diashow dus niet uploaden naar je website. Als je site anonieme verbinding toestaat, type dan anonymous als gebruikersnaam en je e-mail adres als wachtwoord.

Als je ook de Directory waarnaar je afbeeldingen worden geupload wilt aanpassen naar bijv. "www/galerij/" kun je dat opgeven in het FTP Folder veld in het Publiceer scherm.

Let op: Geef de naam op van de map waar je diashow op de server geplaatst wordt. Als je dit niet doet wordt de diashow in de hoofddirectory (root) van de server geplaatst!

Deel 6 - Sla je diashow op als project bestand

Als je CU3OX verlaat, wordt gevraagd of je je project wilt opslaan. Het project bestaat uit de afbeeldingen die je voor je diashow gekozen hebt en alle instellingen. Het is een goed idee om het project op te slaan, zodat je het project naderhand kunt wijzigen als je iets wilt aanpassen in het uiterlijk van je diashows.Klik dus op Ja, en geef een naam op voor je project. Om de locatie voor je Project te selecteren, klik je op de Blader mappen knop om een andere locatie te kiezen. Kies dan voor Opslaan.

Deel 7 - Voeg een CU3OX 3D Flash diashow aan je eigen pagina toe

CU3OX Maker genereert een speciale code. Je kunt deze op iedere plek op je pagina plakken waar je de afbeelding slider wilt plaatsen.

    * Exporteer je diashow met CU3OX software naar een testmap op een locale schijf.
    * Open het gegenereerde index.html bestand in een tekstverwerker.
    * Kopieer alle code voor CU3OX uit de BODY tags en plak het op je eigen pagina op de plek waar je de 3D diashow wilt hebben (binnen de BODY tags).

<body>
...
  <!-- Start CU3OX.com BODY section -->
  .....
  <!-- End CU3OX.com BODY section -->
...</body>

    * Je kunt eenvoudig de stijl van de afbeelding slider wijzigen. Zoek het 'cu3oxXML.xml' bestand en open deze in een tekstverwerker.

Haal de volledige versie op

CU3OX is gratis for niet-commercieel gebruik. Als je CU3OX wilt gebruiken op een site voor je school, je privй blog of op een website voor een non-profit organisatie download dan CU3OX en gebruik het gratis.

Een kleine vergoeding is vereist voor zakelijk gebruik. Met de CU3OX Business Editie kun je het CU3OX.com logo verwijderen en een eigen logo aan je afbeeldingen toevoegen. Na betaling via het beveiligde formulier ontvang je direct een autorisatiecode per email die je CU3OX Gratis Editie omzet in de Business Editie. Je kunt kiezen uit de gewenste betaalwijze: credit card, bankoverschrijving, cheque, PayPal,etc. Ook kun je de Business Editie gratis krijgen als je ons helpt met de vertaling van het programma naar je moedertaal, neem contact op Mail voor meer informatie.Ondersteuning

Voor problemen, wensen voor toekomstige versies en algemene hulp, neem contact op met Customer Support op Mail. Vergeet niet om detailinformatie toe te voegen over je internetbrowser, besturingssysteem, CU3OX versie, link naar je website.