Preuzimanje
za Windows OS
  Preuzimanje
za Mac OS
  Više Demo-a

Pregled

Sa CU3OX možete stvoriti atraktivne slike klizac s cool 3D efekatima i prijelazima izmedu slajdova. Vi cete biti u mogucnosti da podijele svoje slike u bilo koji broj komada rotirati ih i nacin na koji vam se svida! CU3OX koristi Tweener motora, što ga cini više podržavaju izmedu tipova za prijelaze, kao što su Cubic, Bounce i elasticna. Koristite CU3OX za stvaranje sadržaja klizaca, galerije slika, slika i banner rotator za vaše web stranice.

Ne morate imati sve profesionalne vještine u Flashu, HTML, CSS i JavaScript. Svi trebaju datoteke i HTML code ce biti generiran u CU3OX vizualnog sucelja za Windows OS. Dovoljno je da otvorite slike u CU3OX generator, navesti opis i prilagodite prijelaz svojstava za svaku sliku. Objavi 3D Flash galerija na lokalni disk ili direktno na Internet putem ugradenog FTP klijenta i dodati HTML koda za ugradnju na Vašu web stranicu ili blog.

Kao rezultat toga cete imati. Swf (Flash) datoteka koje zahtijeva datoteku XML konfiguraciju u kojoj je staza na postojece slike i postavke potrebne za rukovanje tim, definirani su. Takoder možete definirati izgled u smislu font-obitelj, font-style, boje, itd. u vanjskom CSS datoteke, cineci prilagodbu stvarno lako.

Kljucne znacajke

 • Prilagodba broj komada, izmedu vrsta, z-udaljenost, udaljenost, vrijeme, kašnjenje i više. Horizontalna ili vertikalna.
 • Navedite opis za svaku sliku. Koristite omiljenu font, velicinu, boju! Dodavanje hiperveze na tekst!
 • Slike su ucitani na fly - bez opterecenja puta izmedu.
 • Nema ogranicenja na broj slika.
 • Real 3D prijelaza. Lijevo, desno, gore, dolje smjeru.
 

Visual interface

 • Windows i Mac verzije Visual Interface.
 • Koristite fotografije izravno iz Flickr ili Photobucket u vašem slika klizac.
 • Built-in FTP klijent.
 • Tween tipovi za prijelaze, kao što su Cubic, Bounce ili Elasticna...
 • Cross-browser podršku.
 • Unošenje promjena u XML datoteci direktno (dodati slike, promijeniti animacija, opisi...)

Brza pomoc

Dio 1 - Dodavanje mape sa slike ili slike svoje slike klizaca

Iz Slike izbornika, odaberite Dodaj slike.... Pregledavanjem pronadite mjesto u mapu koju želite dodati i odaberite slike. Takoder možete koristiti  Dodavanje slike iz mape... Dodavanje slika iz Flickr... Dodajte slike i iz Photobucket... mogucnosti.

Add Images To Gallery : Free SlideShow Maker

CU3OX Maker sada ce ukljuciti te slike. Ili možete odvuci slike (mape) na CU3OX 3D Flash Slideshow prozor. Slika se kopira na svoj mapu Slike i automatski dodan u vašu web galeriju.

Ako ste ukljuceni slike koje ne želite da se u slideshow, možete jednostavno ukloniti ih. Odaberite sve slike koje želite ukloniti iz slide show, a zatim odaberite Izbriši slike... Slike iz izbornika. Možete izabrati slike tako da držite CTRL dok klikom na slike želite.

Add Images To Gallery : Free SlideShow Maker

Dio 2 - Dodavanje opisa

Kad odaberete sliku koju cete biti u mogucnosti dodati naslov i stavka za opis:

Image info : Free SlideShow Maker
 • Naslov - kada dodate slike svoje ime ce se pojaviti u naslov automatski.
 • Stav - možete unijeti bilo koji komentar ili tekst o slici u slici klizac.

Dio 3 - Mogucnosti uredivanja

U ovom kavu dijaprojekcije možete jednostavno rotirati svoje slike pomocu "Zakreni ulijevo" i "Zakreni udesno" tipke.

Rotate picture : Free SlideShow Maker

Dvaput kliknite na sliku da biste je otvorili u vaš urednik zadani graf. Možete podesiti boju slike, kao i popraviti crvenih ociju i usjeva od neželjenih dijelova slike.

Dio 4 - Galerija svojstva

Iz izbornika Galerija, odaberite Properties, ili koristiti "Properties" gumb na alatnoj traci Properties button : Free SlideShow Maker.

Na prvoj kartici prozora Galerija Svojstva možete promijeniti ime vaše slide show i omoguciti / onemoguciti sljedeca svojstva: Shadow, Vodeni žig.

First tab : Free SlideShow Maker

Na drugoj kartici prozora Galerija Svojstva možete odabrati velicinu vaše slike klizaca. Navedite Broj segmenata, Smjera vrtnje i Kašnjenje izmedu rotacije.

Properties window : Free SlideShow Maker

Sljedece vrtnje pravci su dostupne:

Do efekt                               Dolje efekt                                 Lijevo efekt                           Pravo efekt         

Up effect Down effect Left effect Right effect

Kliknite gumb Napredne opcije za odredivanje efekt prijelaza.

Advanced window : Free SlideShow Maker

Možete odrediti kvaliteta slike, vrijeme prijelaza, tranzicije segment kašnjenje, Z-udaljenost, udaljenost segmenti, tranzicija tipa.

Na trecem kartici prozora Galerija Svojstva možete odrediti izgled opisa, odaberite efekt prijelaza za prikaz opis (UpDown ili Fade), boju pozadine i font svojstva za naslov, stavka i linkovi.

Description window : JavaScript SlideShow

Dio 5 - Objavljivanje Flash CU3OX 3D Galerija

Kada ste spremni objaviti svoj Slideshow online ili na lokalni disk za testiranje te bi trebao ici na "Galerija / Objavi". Odaberite nacin izdavanja: Objaviti u mapu ili Objaviti na FTP poslužitelj.

Publish to FTP : JavaScript SlideShow
 • Objavljivati u mapu. Za odabir lokalnog mjesto na vašem hard disku, samo kliknite gumb Browse mape i odaberite lokaciju. Zatim kliknite na Ok. Takoder možete postaviti "Otvori web stranicu nakon objavljivanja" opciju.
 • Objavljivanje na FTP server. Lokacija FTP Manager prozor vam omogucuje da definiraju broj prikljucaka za korištenje kada upload prikaz slajdova na FTP.

Vi ste u mogucnosti da biste dodali novi FTP stranice klikom na "Uredi" na desnoj strani "Objavi na FTP server" padajuceg popisa. Lokacija FTP Manager prozor ce se pojaviti. Sada upišite u smislenu (ovo nije stvarni hostname) ime za Vašu web stranicu i ispunite FTP podatke u odgovarajuca polja. Morat cete upisati svoj hostname, npr. domena. FTP luka nalazi se obicno na portu 21 cime je ovo prefilled za što vec. Ako je Vaš web site koristi drugi port, morat cete ga unijeti ovdje.

Upišite Vaše korisnicko ime i lozinku za povezivanje. Ako ne ispunite ove podatke, CU3OX 3D Flash Slideshow ne može se povezati na svoje mjesto i stoga nije u mogucnosti to upload tvoj slideshow na web stranici. Ako ove stranice omogucava anonimni veze, samo upišite u anonimnim kao korisnicko ime i e-mail adresu kao lozinku.

Možda želite promijeniti imenik, kao i ako je potrebno da se vaše poslane slike staviti u npr. "www/galerija/". Možete ga navesti u polju FTP folder na Objavi prozoru.

Napomena: Napišite naziv mape u kojoj su svoj slide show ce biti smještena na poslužitelju. Primijetit cete da trebate navesti ovo polje, u suprotnom prikaz slajdova ce biti ucitana u korijensku mapu vašeg servera!

Dio 6 - Spremite svoj slide show kao projekt datoteke

Kada izadete iz CU3OX, biti cete upitani želite li spremiti projekt. Projekt se sastoji od slika koje ste izabrali da stavite na Vaše slideshow i sve svoje postavke. To je dobra ideja za spremanje projekt, jer to ce vam omoguciti da promijenite projekt u slucaju da se odlucite za napraviti nešto drugacije s buducim slideshows. Dakle, kliknite Yes, a zatim unesite naziv za svoj projekt. Da biste odabrali lokaciju za svoj projekt, samo kliknite gumb Browse mape i odaberite drugu lokaciju. Zatim kliknite na Spremi.

Dio 7 - Dodajte CU3OX 3D Flash Slideshow unutar vlastite stranice

CU3OX Maker stvara poseban kod. Možete ga zalijepiti na bilo kojem mjestu na stranici gdje želite dodati sliku klizaca.

    * Izvoz svoj slide show koristeci CU3OX softvera na bilo koji test mapu na lokalni disk.
    * Otvorite index.html datoteku generira na bilo kojim tekst editorom.
    * Kopirajte sve kodove za CU3OX iz tijela oznake i zalijepite ga na svoju stranicu na mjesto gdje želite imati 3D slideshow (unutar BODY oznake).

<body>
...
  <!-- Start CU3OX.com BODY section -->
  .....
  <!-- End CU3OX.com BODY section -->
...</body>

    * Možete jednostavno promijeniti stil Vašeg slika klizac. Nadi generiran 'cu3oxXML.xml' datoteku i otvorite ga u bilo kojem uređivaču teksta.

Get Full Version

CU3OX je besplatan za nekomercijalnu uporabu. Ako želite koristiti CU3OX na školi stranice, nekomercijalno blog ili neprofitne organizacije web stranica, pravedan preuzimanje datoteka CU3OX i koristiti ga za besplatno.

Malu naknadu je potrebno za poslovno korištenje. CU3OX Business Edition dodatno pruža mogucnost da uklonite redak CU3OX.com kredit, kao i mogucnost da stavite svoj vlastiti logo na slike. Nakon što dovršite placanje putem sigurnog obrasca, dobit cete serijski broj odmah putem e-maila koji se okrece CU3OX Free Edition u Business One. Možete odabrati najprikladniji nacin placanja: kreditna kartica, bankovni transfer, cek, PayPal, itd. Takoder možete dobiti Business Edition za besplatno ako Vam pomoci kod prevodenja CU3OX na Vašem materinjem jeziku, molimo kontaktirajte nas na za više informacija: MailPodrška

Za rješavanje problema, znacajka zahtjeve, te opcenito pomoc, kontaktirajte korisnicku podršku na: Mail. Provjerite jeste li ukljucili pojedinosti o Vašeg preglednika, operativnog sustava, CU3OX verziju, link na Vašu stranicu.